Ajankohtaista

Ajankohtaista

5.10.2017

ROCKWOOL-konserni investoi Ruotsiin

Kivivillan tuottaja ROCKWOOL vahvistaa asemaansa Ruotsissa strategisella investoinnilla. Yhtiö ostaa Ruotsin itäosassa sijaitsevasta Eskilstunan kunnasta 180 000 neliömetrin tontin, joka tarjoaa…
14.7.2017

Tuotemuutoksia paloverkkomattovalikoimassamme

Uudistamme ilmanvaihdon palosuojausvalikoimaamme paloverkkomattojen osalta seuraavasti: ALU+ WIRED MAT 85 tuotteemme kantavat jatkossa nimiä CONLIT FIREMAT BALU EI30 ja CONLIT FIREMAT COMFORT EI60.
  • 1

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa tuoteuutuksista, referenssiprojekteista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

Tilaatko uutiskirjeen: *
Tilausehdot: * (Lue ehdot täältä)
Yrityksestä
Yrityksestä

Yrityksestä

Lisätietoja meistä

Halutessasi voit peruuttaa tilauksesi klikkaamalla tästä tai lähettämällä sähköpostia: tilaukset@rockwool.com. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa vahvistamme tilauksesi peruutuksen.

Tilausehdot

Kun teet tilauksen hyväksyt samalla, että ROCKWOOL konserni voi lähettää sinulle kirjeellä, puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä tiedotteita, ohjeita tai tarjouksia koskien rakennuskohteita, tuotteita tai koulutusta jne.

Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi ROCKWOOL konsernilta käyttämällä oheista liknkkiä tai lähettämällä sähköpostia meille tilaukset@rockwool.com.

ROCKWOOL konsernilla tarkoitetaan tässä ROCKWOOL Finland Oy, ROCKWOOL A/S, AS ROCKWOOL, JA ROCKWOOL International A/S.

Back