Miksi valita ROCKWOOL-kivivilla?

Miksi valita ROCKWOOL-kivivilla?

ROCKWOOL-eristeiden hyödyt

Tuotteidemme neljä hyötyä

Kivivillatuotteidemme peruskomponentti on vulkaaninen kivi. Kivi luo pohjan materiaalille, jonka avulla voimme tarjota ainutlaatuisen yhdistelmän hyötyjä omaavia eristystuotteita.

Kivivilla on valmistettu materiaaleista, joita luonto tuottaa runsaasti. Luonnossa syntyy vuosittain 38.000 kertaa enemmän materiaalia, kuin mitä tuotteidemme vuosittaisessa tuotannossa käytetään.

Lisäksi kivivillan kestävyys varmistaa energian säästymisen pitkäkestoisesti läpi rakennuksen käyttöiän. Kivivilla kestää yli 1000°C lämpötiloja ja tarjoaa näin ollen korkeaa paloturvallisuutta antaen lisäksi suojaa melulta.

Kivivillan tärkeimpiä ominaisuuksia:

Erinomainen paloturvallisuus
Yksinkertaisesti ilmaistuna – kivi ei pala. Siksi kivivillatuotteemme ovat luonnollinen ja erinomainen suoja tulta vastaan.

Hyvä akustiikka
Lämpö ja tuli eivät ole ainoat asiat, jotka eivät pysty läpäisemään kiveä. ROCKWOOL kivivilla estää tehokkaasti sekä sisäistä että ulkoista melua tunkeutumasta rakenteiden läpi.

Kestävä ratkaisu
Vain harvat materiaalit kestävät paremmin kuin kivi. Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Ympäristöystävällisyys
ROCKWOOL kivivilla edesauttaa rakennusten kestävyyttä ottaen huomioon ympäristön, ihmiset sekä talouden.

Back