Pitkä käyttöikä

Pitkä käyttöikä

Tuotteiden 4 hyötyä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi. Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Pitkä käyttöikä

Kivivillatuotteidemme peruskomponentti on yksi maailman runsaimmista resursseista – vulkaaninen kivi, joka osaltaan edesauttaa tuotteidemme erinomaista kestävyyttä. Kivivillakuitujen ainutlaatuinen rakenne takaa, että tuotteemme pitävät muotonsa ja vakautensa. Lisäksi se säästää energiaa pitkäaikaisesti ja tarjoaa suojaa tulelta ja valolta läpi koko käyttöiän.

Pienempi energiankulutus

Liikkumaton ilma eristyksen sisällä estää lämmön ja kylmyyden tunkeutumisen rakenteisiin. ROCKWOOL kivivillaeristyksen sisäänrakennetut kuitujen välissä olevat pienet ilmataskut takaavat tuotteidemme erinomaiset eristysominaisuudet.

Kun tuotteet on asennettu oikein, ne auttavat vähentämään lämmitystarvetta talvella ja ylläpitämään miellyttävää, viileää lämpötilaa kesällä. Molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä energiankulutuksen ja sähkölaskujen pienentämisen kannalta.

Kun tähän lisätään tuotteidemme kestävyys, ovat suorituskykyiset eristystuotteemme loistava taloudellinen ja resursseja säästävä ratkaisu.

Lue lisää kivivillaeristeiden muista eduista.

Uudis- ja korjausrakentaminen

ROCKWOOL eristykset sopivat loistavasti paitsi uudis- myös korjausrakentamiseen. Kun on aika kunnostaa, lisäeristys on tehokas tapa parantaa asumisen laatua ja vähentää energiankulutusta. Vedon ja kylmyyden väheneminen parantaa mukavuutta nopeasti ja asumisesta tulee houkuttelevampaa.

Muita etuja

Hyvä akustiikka
Hyvä akustiikka

Hyvä akustiikka

Lue lisää
Optimaalinen palosuojaus
Optimaalinen palosuojaus

Optimaalinen palosuojaus

Lue lisää
Ympäristöystävällisyys
Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys

Lue lisää
Back