Integroitu kestävyys

Integroitu kestävyys

Tuotteiden 4 hyötyä

ROCKWOOL:in kivivillaeristys edesauttaa rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Kivi on uusiutuva luonnonvara

Kaikki kivivillatuotteemme koostuvat pääasiassa kivivillasta, jonka pääraaka-aine on diabaasi. Se on resurssi, jota luonto tarjoaa runsaasti tulivuorenpurkauksien yhteydessä.

"Luonto tuottaa vuosittain 38.000 kertaa enemmän kiviainesta kuin mitä käytetään ROCKWOOL kivivillan tuotantoon vuodessa." Tais W Dahl, Ph.D. M.Sc. Geofysiikka.

Tärkeitä energiasäästöjä

Eristys on yksi parhaista tavoista vähentää rakennusten energiankulutusta. Eristyksemme auttaa säästämään huomattavasti energiaa ekologisesti.

Monissa tapauksissa oikein asennettu eriste varmistaa, että rakennus käyttää 70-90% vähemmän energiaa. Toinen tärkeä seikka on, että kyseessä on uusiutuva energia, joka ei vaadi huoltoa tai vaihtamista.

ROCKWOOL kivivillan kierrätys

Vuosien varrella olemme tehneet kierrätyksestä tärkeän osan toimintaamme. Luonnollisesti kierrätämme tuotannosta ylijäävän kivivillan sekä tarjoamme asiakkaillemme kierrätysjärjestelmän. Kierrätysjärjestelmämme auttaa ratkaisemaan jäteongelman säästäen samalla raaka-aineita.

Muita etuja

Optimaalinen palosuojaus
Optimaalinen palosuojaus

Optimaalinen palosuojaus

Lue lisää
Hyvä akustiikka
Hyvä akustiikka

Hyvä akustiikka

Lue lisää
Kestävä ratkaisu
Kestävä ratkaisu

Kestävä ratkaisu

Lue lisää
Back