Hardrock

ROCKWOOL Hardrock -levy on valmistettu vettä ja kosteutta hylkivästä kivivillasta. ROCKWOOL Hardrock -levyssä on käytössä ROCKWOOLin innovatiivinen "dual density" -tekniikka. Dual density tarkoittaa, että samassa tuotteessa esiintyy kaksi eri tiheyttä. Levyjen jäykempi ja tiheämpi puoli on merkitty levyyn Hardrock tekstillä. "Dual density" -tekniikka tarjoaa monia edistyksellisiä rakenneratkaisuja loivien kattojen eristämiseen. ROCKWOOL kivivillan hyvät palo-, kosteus- ja ääneneristävyysominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä.

Hardrockin pintakerroksen puristuslujuus on 80 kPa.

Hardrock -levyt toimitetaan ekolavoille pakattuina. Ekolava on ROCKWOOLin patentoima kuljetusyksikkö, jossa lavajuoksut on valmistettu samasta materiaalista kuin itse lavan päällä oleva tuote. Ekolavasta ei jää jätteeksi kuin pieni pala muovia, joka säästää huomattavasti työmaakustannuksia ja minimoi työmaajätteiden syntymistä.

Toimitetaan ekolavoilla.

Käyttökohteet

ROCKWOOL Hardrock -levyjä käytetään loivien kattojen monikerroseristysten päällimmäisenä kerroksena. Sitä voidaan käyttää myös profiilipeltialustoilla alimmaisena levynä kovempi puoli peltiä vasten. Hardrockia voidaan käyttää myös monikerrosratkaisuissa alimmaisena levynä, profiilipellin päällä kovempi puoli peltiä vasten.

HARDROCK

Tekniset ominaisuudet

Tulosta tai lataa tuotetiedot
Ominaisuus Kuvaus Standardi
Vesitiiviys Lyhytaikainen veden absoptio <=n>2 1 kg/m2 EN 1609
Lämmönjohtavuus ΛD=38 mW/m*K EN 12939
Pistekuorma, PL5 500 N EN 13162
Paloluokka A2 EN 13501-1
Päästöluokka M1
Vesihöyrynläpäisevyys MU1 EN 12086

 

 

 

 

Lajitelma

Tyyppi Leveys mm Pituus mm Paksuus mm m2/lava
Tuotteet, lavapakkaus
1200 2000 50 53,4
1200 2000 60 48
Back