Puhallusvuorivilla Granulate Pro

ROCKWOOL Granulate Pro puhalluskivivilla on valmistettu vettä ja kosteutta hylkivästä kivivillasta. ROCKWOOL puhalluskivivilla valmistetaan ns. linjamateriaalista, joten se on erittäin tasalaatuista, miellyttävää työstää ja saa aikaan laadukkaan lopputuloksen. Koneellisesti levitettävää ROCKWOOL Granulate Pro puhalluskivivillaa käytettäessä varmistetaan ettei rakenteisiin jää kylmäsiltoja. Puhalluskivivilla tunkeutuu joka paikkaan ja muodostaa tiiviin lämmöneristyskerroksen myös vaativissa kohteissa. ROCKWOOL kivivillan hyvät palo-, kosteus- ja ääneneristävyysominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä. ROCKWOOL Granulate Pro puhalluskivivilla yhdessä koneellisen levitystekniikan kanssa on erittäin nopea ja varma tapa laadukkaaseen lämmöneristämiseen.

Käyttökohteet

ROCKWOOL Granulate Pro puhalluskivivillaa käytetään vaakatasossa olevien rakenteiden eristämiseen mm. ala-, väli- ja yläpohjissa. ROCKWOOL puhalluskivivilla levitetään aina koneellisesti ja ROCKWOOL in työohjeiden mukaisesti ilmoitettujen lämpöarvojen saavuttamiseksi.

Villan puhaltamisen suorittaa valtuutettu urakoitsija. Näiltä www-sivuilta löydät myös lähimmän valtuutetun ROCKWOOL urakoitsijan.

Puhallusvuorivilla Granulate Pro

Tekniset ominaisuudet

Tulosta tai lataa tuotetiedot
Ominaisuus Kuvaus Standardi
Lämmönjohtavuus ΛD=42 mW/m*K EN 12939
Paloluokka A1 EN 13501-1

 

 

Lajitelma

Tyyppi Pkt/lava Kg/säkki EAN-koodi
Tuotteet, irtopakkaus
15 7050780543153
Tuotteet, lavapakkaus
48 15 7050780543160

Kaikki hinnat alv 0%. Rahtitaulukkohinnat ovat ohjeellisia. Veloitettavat rahdit määräytyvät toimitettavan määrän ja alueen mukaan. Kts taulukko Toimitusveloitukset.

Back