Miksi valita ROCKWOOL-kivivilla?

Tuotteidemme vahvuudet

Kivivillatuotteidemme peruskomponentti on vulkaaninen kivi. Kivi luo pohjan materiaalille, jonka avulla voimme tarjota ainutlaatuisen yhdistelmän hyötyjä omaavia eristystuotteita.

Kivivilla on valmistettu materiaaleista, joita luonto tuottaa runsaasti. Luonnossa syntyy vuosittain 38.000 kertaa enemmän materiaalia, kuin mitä tuotteidemme vuosittaisessa tuotannossa käytetään.

Lisäksi kivivillan kestävyys varmistaa energian säästymisen pitkäkestoisesti läpi rakennuksen käyttöiän. Kivivilla kestää yli 1000°C lämpötiloja ja tarjoaa näin ollen korkeaa paloturvallisuutta antaen lisäksi suojaa melulta.

 

Erinomainen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna – kivi ei pala. Siksi kivivillatuotteemme ovat luonnollinen ja erinomainen suoja tulta vastaan.

Hyvä akustiikka

Lämpö ja tuli eivät ole ainoat asiat, jotka eivät pysty läpäisemään kiveä. ROCKWOOL kivivilla estää tehokkaasti sekä sisäistä että ulkoista melua tunkeutumasta rakenteiden läpi.

Kestävä ratkaisu

Vain harvat materiaalit kestävät paremmin kuin kivi. Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Ympäristöystävällisyys

ROCKWOOL kivivilla edesauttaa rakennusten kestävyyttä ottaen huomioon ympäristön, ihmiset sekä talouden.

01

Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista.

Lue lisää

02

Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna - kivi ei pala.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Lue lisää

03

Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Lue lisää

04

Integroitu kestävyys

ROCKWOOL-kivivillaeristeet edesauttavat rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Lue lisää
Tiesitkö että normaalin elinkaarensa aikana ROCKWOOL eristykset säästävät 100-130 kertaa enemmän energiaa ja CO2:sta kuin mitä tuotantoon käytetään.