Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista. Eristystuotteiden lisäksi ROCKWOOL tarjoaa valikoiman erilaisia tuotteita ja ratkaisuja melun vähentämiseen ympäristössämme. Meiltä löydät myös Rockfonin akustiset katot tai Rockdeltan meluesteet liikenteeseen.

Miksi on tärkeää ehkäistä melua?

Ympäröivällä melulla voi olla merkittäviä negatiivisia vaikutuksia meihin ihmisiin. Pahimmillaan melu voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten kuulon heikkenemistä, unihäiriöitä sekä sydän- ja verisuonitauteja. Naapureiden aiheuttama melu on kasvava ongelma, joka johtuu riittämättömästä äänieristyksestä. Työpaikoilla melu voi aiheuttaa häiriöitä ja keskittymisvaikeuksia sekä vähentää tehokkuutta. ROCKWOOL eristys voi auttaa vähentämään melua sekä kotona että työpaikalla.

Lisää mukavuutta kaikentyyppisiin rakennuksiin

Kivivillatuotteemme sisältävät monenlaisia ääntä ja melua heikentäviä ratkaisuja eri tarkoituksiin. Kivivillaeristys on loistava valinta, mikäli haluat parantaa sisäilman laatua, vähentää melua kotona tai töissä sekä ehkäistä ulkoista melua.

01

Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista.

Lue lisää

02

Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna - kivi ei pala.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Lue lisää

03

Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Lue lisää

04

Integroitu kestävyys

ROCKWOOL-kivivillaeristeet edesauttavat rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Lue lisää
Tiesitkö että normaalin elinkaarensa aikana ROCKWOOL eristykset säästävät 100-130 kertaa enemmän energiaa ja CO2:sta kuin mitä tuotantoon käytetään.