Integroitu kestävyys

ROCKWOOL:in kivivillaeristys edesauttaa rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Kivi on uusiutuva luonnonvara

Kaikki kivivillatuotteemme koostuvat pääasiassa kivivillasta, jonka pääraaka-aine on diabaasi. Se on resurssi, jota luonto tarjoaa runsaasti tulivuorenpurkauksien yhteydessä.

"Luonto tuottaa vuosittain 38.000 kertaa enemmän kiviainesta kuin mitä käytetään ROCKWOOL kivivillan tuotantoon vuodessa." Tais W Dahl, Ph.D. M.Sc. Geofysiikka.

Tärkeitä energiasäästöjä

Eristys on yksi parhaista tavoista vähentää rakennusten energiankulutusta. Eristyksemme auttaa säästämään huomattavasti energiaa ekologisesti.

Monissa tapauksissa oikein asennettu eriste varmistaa, että rakennus käyttää 70-90% vähemmän energiaa. Toinen tärkeä seikka on, että kyseessä on uusiutuva energia, joka ei vaadi huoltoa tai vaihtamista.

ROCKWOOL kivivillan kierrätys

Vuosien varrella olemme tehneet kierrätyksestä tärkeän osan toimintaamme. Luonnollisesti kierrätämme tuotannosta ylijäävän kivivillan sekä tarjoamme asiakkaillemme kierrätysjärjestelmän. Kierrätysjärjestelmämme auttaa ratkaisemaan jäteongelman säästäen samalla raaka-aineita.

01

Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista.

Lue lisää

02

Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna - kivi ei pala.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Lue lisää

03

Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Lue lisää

04

Integroitu kestävyys

ROCKWOOL-kivivillaeristeet edesauttavat rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Lue lisää
Tiesitkö että normaalin elinkaarensa aikana ROCKWOOL eristykset säästävät 100-130 kertaa enemmän energiaa ja CO2:sta kuin mitä tuotantoon käytetään.