Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna – kivi ei pala

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Luomme tuotteita, jotka puolestaan antavat meille paloturvallisempia rakennuksia. Kivivilla on paloturvallisin eristysmateriaali, joka kestää yli 1000°C:ssa sulamatta. Ylimmän kerroksen sideaine häviää yli 250°C:steen lämpötiloissa, mutta kuidut pysyvät ehjänä ja suojaavat alla olevaa materiaalia lisäaltistukselta. Kivivilla voi auttaa suojaamaan rakenteita ja ehkäisemään palon kehittymistä ja leviämistä. Se tarjoaa turvallisuutta asukkaille sekä auttaa vähentämään materiaali- ja ympäristöhaittoja.

Paloturvallisuuden ykkösvalinta

Voit valita erilaisia ratkaisuja rakennuksen paloturvallisuuden parantamiseen. Palovaroittimien asennus, savuilmaisimet, palohälyttimet sekä sprinklerijärjestelmät ovat muutamia esimerkkejä. Nämä järjestelmät ovat erinomaisia tapoja parantaa paloturvallisuutta, mutta kivivillaeristyksen käyttö on tärkeä ensimmäinen askel korkean paloturvallisuuden takaamisessa itse rakennuksen rakenteisiin.

Kivivillatuotteet pysyvät vakaina, vaikka altistuisivat kuumuudelle ja liekeille. Tämä auttaa ylläpitämään rakennuksen rakenteita ja vakautta estäen palon leviämisen ja tarjoten arvokasta aikaa pelastustyöhön.

Ratkaisuja palosuojaukseen

Palosuojausratkaisujamme voidaan käyttää eri yhteyksissä, ja ne toimivat tehokkaana suojana:

  • Väliseinissä lattioiden ja kattojen välisissä tiloissa.
  • Korkeissa lämpötiloissa nopeasti heikkenevien teräsrakenteiden palosuojauksessa.
  • Teollisissa prosesseissa putkien ja johtojen palosuojauksessa.
  • Sandwich-paneelien palonkestävissä ytimissä.

 

Yksi monista eduista

Vaikka palosuojaus ei olisi suora peruste käyttää ratkaisujamme, tarjoavat eristyksemme silti tärkeän suojan palon aikana.

Tuotteemme ovat palamattomia eivätkä siksi levitä liekkejä. Kivivillasta ei synny palavia pisaroita tai hiukkasia ja tuottaa vain minimaalisesti savua. Nämä ovat tärkeitä tekijöitä, jotka antavat aikaa ihmishenkien pelastamiseen.

01

Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista.

Lue lisää

02

Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna - kivi ei pala.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Lue lisää

03

Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Lue lisää

04

Integroitu kestävyys

ROCKWOOL-kivivillaeristeet edesauttavat rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Lue lisää
Tiesitkö että normaalin elinkaarensa aikana ROCKWOOL eristykset säästävät 100-130 kertaa enemmän energiaa ja CO2:sta kuin mitä tuotantoon käytetään.