Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi. Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Pitkä käyttöikä

Kivivillatuotteidemme peruskomponentti on yksi maailman runsaimmista resursseista – vulkaaninen kivi, joka osaltaan edesauttaa tuotteidemme erinomaista kestävyyttä. Kivivillakuitujen ainutlaatuinen rakenne takaa, että tuotteemme pitävät muotonsa ja vakautensa. Lisäksi se säästää energiaa pitkäaikaisesti ja tarjoaa suojaa tulelta ja valolta läpi koko käyttöiän.

Pienempi energiankulutus

Liikkumaton ilma eristyksen sisällä estää lämmön ja kylmyyden tunkeutumisen rakenteisiin. ROCKWOOL kivivillaeristyksen sisäänrakennetut kuitujen välissä olevat pienet ilmataskut takaavat tuotteidemme erinomaiset eristysominaisuudet.

Kun tuotteet on asennettu oikein, ne auttavat vähentämään lämmitystarvetta talvella ja ylläpitämään miellyttävää, viileää lämpötilaa kesällä. Molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä energiankulutuksen ja sähkölaskujen pienentämisen kannalta.

Kun tähän lisätään tuotteidemme kestävyys, ovat suorituskykyiset eristystuotteemme loistava taloudellinen ja resursseja säästävä ratkaisu.

Lue lisää kivivillaeristeiden muista eduista.

Uudis- ja korjausrakentaminen

ROCKWOOL eristykset sopivat loistavasti paitsi uudis- myös korjausrakentamiseen. Kun on aika kunnostaa, lisäeristys on tehokas tapa parantaa asumisen laatua ja vähentää energiankulutusta. Vedon ja kylmyyden väheneminen parantaa mukavuutta nopeasti ja asumisesta tulee houkuttelevampaa.

01

Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista.

Lue lisää

02

Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna - kivi ei pala.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Lue lisää

03

Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Lue lisää

04

Integroitu kestävyys

ROCKWOOL-kivivillaeristeet edesauttavat rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Lue lisää
Tiesitkö että normaalin elinkaarensa aikana ROCKWOOL eristykset säästävät 100-130 kertaa enemmän energiaa ja CO2:sta kuin mitä tuotantoon käytetään.