Meistä

ROCKWOOL-konserni on maailman johtava kivivillaeristeiden valmistaja. Tarjoamme täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita rakennusteollisuudelle.

Eristystuotteemme pohjautuvat innovatiiviseen kivivillateknologiaan ja tänä päivänä olemme maailman johtava kivivillaeristeiden valmistaja. ROCKWOOL-konserniin kuuluu lisäksi joukko sisaryhtiöitä, jotka tarjoavat erikoisratkaisuja puutarhanhoito-, meri- ja offshore-sektoreille.

Globaali läsnäolo

Tuotteillemme on kysyntää ympäri maailmaa. Toimimme 27:ssä tehtaassa kolmessa maanosassa (Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasia) ja meillä on maailmanlaajuinen myyntitoimistojen, jakelijoiden ja yhteistyökumppanien verkosto. Erinomaisten palo-, akustiikka- ja lämmöneristysominaisuuksien ainutlaatuinen yhdistelmä yhdessä laatumme ja kestävyytemme kanssa edistävät positiivista kehitystämme maailmanlaajuisesti. Tuotteitamme on asennettu kaikenlaisiin asuin-, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, Lontoon O2 Areenan ja Hong Kongin lentokentän kaltaisista suuren profiilin projekteista kotitalouksiin, paikallisiin sairaaloihin ja kouluihin.

Historiamme

Yrityksen historia ulottuu yli vuosisadan taakse 1900-luvun alkuun, jolloin kivivillan merkittävät ominaisuudet löydettiin.

Kaikki alkoi Havaijilla, jossa luonnossa esiintyvää villan kaltaista materiaalia roikkui puista lähellä aktiivista Kilauea tulivuorta. Tutkijoiden huomattua materiaalin erinomaiset palosuojaus- ja eristysominaisuudet, ryhdyttiin työstämään tuotantoprosessia sen jäljentämiseksi kaupallisesti.

Vuonna 1937, Gustav Kahler toi vulkaanisen periaatteen Tanskaan ja rakennutti ensimmäisen tehtaan Kööpenhaminan lähelle valmistaen rakennuseristeitä, jotka pärjäsivät haastavassa tanskalaisessa ilmastossa.

Menestyttyään kotimaassaan yritys aloitti laajentumisen ulkomaille, ensin Saksaan ja myöhemmin koko Eurooppaan sekä muualle maailmaan. Nykyään ROCKWOOL toimii yli 30:ssä maassa – tuotannon ulottuessa 14 eri alueelle Kanadasta Malesiaan.

Ainutlaatuiset hyödyt

Kivivillaeristys valmistetaan yhdestä luonnon runsaimmista resursseista – vulkaanisesta kivestä. Se ei ole ainoastaan luonnollisesti uusiutuva ja kestävä materiaali, vaan se omaa lisäksi ainutlaatuisen yhdistelmän hyötyjä ja muodostaa perustan liiketoiminnallemme. Kaikki eristystuotteemme omaavat loistavan palo-, ääni- ja lämmöneristyskyvyn yhdessä elinikäisen kestävyyden kanssa, jotka tekevät niistä kestävän ja kustannustehokkaan valinnan.

01

Hyvä akustiikka

Kivivilla - luonnollinen äänivalli

Kivivillan avoin ja huokoinen rakenne tekee siitä tehokkaan suojan melua vastaan. ROCKWOOL eristys on yksi parhaista ääni- ja meluturvallisen rakentamisen ratkaisuista.

Lue lisää

02

Optimaalinen paloturvallisuus

Yksinkertaisesti ilmaistuna - kivi ei pala.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteilla on luonnollisia palo-ominaisuuksia, jotka takaavat optimaalisen palosuojauksen.

Lue lisää

03

Pitkä käyttöikä

Harvat materiaalit ovat yhtä kestäviä kuin kivi.

Siksi ROCKWOOL kivivillatuotteet säilyttävät vakautensa ja laatunsa läpi rakennuksen käyttöiän sekä suojaavat lämpöhäviöltä, tulelta ja melulta.

Lue lisää

04

Integroitu kestävyys

ROCKWOOL-kivivillaeristeet edesauttavat rakennusten kestävyyttä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti arvioituna.

Ympäristölliset ja taloudelliset näkökulmat ovat tärkeä osa resurssien käyttöä.

Lue lisää