Aloita luonnollisen voimasi vapauttaminen hakemalla työpaikkaa

Hakiessasi työpaikkaa ROCKWOOL-konsernista voit olla varma, että hakemustasi käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti.

Käytämme rekrytointi- ja valintaprosessissa arviointityökaluja ja henkilökohtaisia haastatteluja varmistaaksemme, että sovit täydellisesti hakemaasi työpaikkaan. Emme veloita rekrytointiprosessin missään vaiheessa mitään hakemus-, käsittely- tai koulutusmaksuja.

Aloitus ja harkinta

Rekrytointiprosessi alkaa, kun olet lähettänyt hakemuksesi verkossa ja saanut vahvistusviestin.

Hakemuksesi perusteella arvioimme perusteellisesti, vastaavatko taitosi ja asiantuntemuksesi työtehtävän vaatimuksia. Pyrimme vastaamaan sinulle pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Pidämme kuitenkin erittäin tärkeänä arvioida kaikki hakemukset huolellisesti, joten ole kärsivällinen, jos vastaaminen kestää hieman kauemmin.

Haastattelut

Haastatteluissa keskitytään personallisuuteesi, taitoihisi ja valmiuksiisi. Ne ovat myös hyvä tilaisuus esitellä lähestymistapaasi työskentelyyn, tähänastisia saavutuksiasi ja itseäsi henkilönä. Lisäksi haastattelujen aikana sinulla on mahdollisuus kuulla lisää työtehtävästä ja yrityksestä. Haastatteluissa keskitytään myös tavoitteisiisi sekä meihin kohdistuviin odotuksiisi työpaikkana.

Keskitymme myös työtehtävän vaatimiin erityistaitoihin ja ominaisuuksiin. Joskus esitämme pienen tehtävän haastattelujen aikana.

Arviointi

Käytämme valintaprosessissa joskus verkkoarviointityökaluja muodostaaksemme objektiivisen kuvan loogisista kyvyistäsi ja henkilökohtaisista ominaisuuksistasi konkreettisten esimerkkien tueksi.

Suositusten tarkistus

Pyydämme suosittelijoitasi vastaamaan kysymyksiin aiemmista työsuorituksistasi, taidoistasi ja käyttäytymisestä työssä.

Valintapäätös ja työtarjous

Tunnistamme pätevimmän ehdokkaan tehtävään ja teemme lopullisen palkkauspäätöksen. Tämä ehdokas saa työtarjouksen ja täsmennämme tai vastaamme vielä jäljellä oleviin kysymyksiin.

Älä kuitenkaan lannistu, vaikkei sinua valittaisi. Osaamisesi saattaa vastata täysin myöhemmin ilmoitettavaa avointa työpaikkaa. Kannustammekin kaikkia aiempia hakijoita pitämään tätä verkkosivua silmällä usein uusien uramahdollisuuksien varalta.