Allan Schefte

Commercial Director, ROCKWOOL Nordics

 

"ROCKWOOL Nordics palveluksessa on miellyttävä olla, sillä se on vastuullinen yritys, jonka ratkaisuista on oikeasti hyötyä asiakkaille, ympäristölle ja liiketoiminnalle. Parasta työssäni on, että se on kansainvälistä: niin asiakkaat, markkinat kuin liikkeenjohtokin."

"Pyrimme aina toimimaan loppuasiakkaan etujen mukaisesti, sillä vain heidän kysyntänsä takaa, että yrityksemme pysyy pystyssä. Commercial Director -tehtävään kuuluu liiketoimintamme ohjaaminen ja hienosäätäminen niin, että voimme jatkuvasti kehittää markkinoille tuomiamme vaihtoehtoja, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja toteuttaa myyntisuunnitelmiamme. Siihen tarvitaan järjestelmällinen tapa lähestyä oikeita asiakkaita oikeaan aikaan ja tarjota oikeita ratkaisuja."

"Tavoitteeni on saada ROCKWOOL Nordics aikaan asiakkaita, työntekijöitä ja konsernia hyödyttävää kehitystä. Työssäni ROCKWOOL Nordics palveluksessa olen saanut toteuttaa tätä tavoitetta, ja se innostaa minua uusiin onnistumisiin tarjoamalla aina suurempia haasteita. Haluan, että yhdessä työtoverieni kanssa tekemämme työn ansiosta erotumme eduksemme. Tähän me organisaatiossamme pyrimme joka päivä – että se olisi paikka, jossa rehellisyys, vastuullisuus ja innostus ovat perusarvoja suhtautumisessamme asiakkaisiin."

Pohjoismaiden myynnistä vastaava Commercial Director Allan Schefte varmistaa, että ROCKWOOL Nordics suunnittelee ja toteuttaa myyntitoimensa yhteistyössä markkinointiosaston kanssa. Allan Schefte aloitti ROCKWOOL Nordics palveluksessa vuonna 2013.