Hans Henrik Ter-Borch

 

 

Head of Product Management, ROCKWOOL Nordics

"On hienoa seurata, kuinka idea kehittyy paperiarkille kirjatuista epämääräisistä ajatuskuluista luotettavaksi tuotteeksi, jota sekä meidän oma myyntitiimimme että asiakkaat arvostavat. Nautin ideoiden kehittämisestä, ja on mahtavaa, jos voin muuttaa ihmisten näkemystä siitä, miten asioita pitäisi tehdä. Kokemukseni ROCKWOOL Nordics on, että ajatuksilleen saa täyden tuen, jos vain pystyy osoittamaan, että ne toimivat."

"Olen kiinnostunut arkkitehtuurista ja rakennusten suunnittelusta, ja siksi on hienoa, että voin päivittäisessä työssäni olla tekemisissä tuulettuvien ja rapattujen ulkoseinäelementtien julkisivujärjestelmien innovaatio- ja kehitystyössä. Valmistelen myös tuotanto- ja markkinointimateriaaleja Pohjoismaiden tuotelanseerauksia varten."

"Sen lisäksi, että ROCKWOOL Nordics rohkaisee yrittäjähenkisyyteen, se myös pitää huolta työntekijöidensä henkilökohtaisesta ja ammatillisesta kehittymisestä. Käytössäni on koko ROCKWOOL-konserniin kerääntynyt valtava tietämys, jota hyödyntämällä voin haastaa totuttuja ajatusmalleja."

"Olen hyvin innostunut ROCKWOOL-konsernin arvoista. Mielestäni ne tarkoittavat käytännössä 'tartu asioihin, käytä tervettä järkeä ja hoida homma'. On usein yksinkertaisempaa ottaa itse vastuuta ja tehdä jokin asia kuin odottaa siihen valtuutusta ylempää. Kunhan toimii rehellisesti ja vastuullisesti, on kaikki valtuudet toimia. Se on ROCKWOOL-konsernin henki, ja siitä minä pidän!’"

Product Manager, Façades -tehtävässä toimiva Hans Henrik Ter-Borch työskentelee ROCKWOOL Nordics julkisivujärjestelmien suunnittelun ja kehityksen parissa. Hän tuli yhtiön palvelukseen vuonna 2011.