Lars Sørensen

 

Lars Sørensen, Production worker, ROCKWOOL Nordics

"Tavoitteeni on, että tuotteemme täyttävät asiakkaiden odotukset. Olen oikeastaan ylpeä siitä, että tiedän kuormalavan sisällön olevan kunnossa ja tiukkojen laatuvaatimustemme mukainen, erityisesti mittatarkkuuden, paloturvallisuuden ja kuormituskestävyyden kannalta. Olen työpaikkamme työsuojeluvaltuutettu ja siksi erityisvastuussa siitä, että koneemme toimivat tehokkaasti ja turvallisesti."

"Työskentelemme tuotannossa kolmessa vuorossa suunnittelijamme yhdessä myyntiosaston kanssa laatiman aikataulun mukaisesti. On hieno tunne, kun me kaikki puhallamme yhteen hiileen ja saamme tilaukset ajallaan valmiiksi. Olen tyytyväinen, että pystymme huolehtimaan toisistamme ja että meillä on 'vastuullinen vapaus'. Työnjohtaja ei seiso selän takana vahtimassa, vaan meidän on hoidettava asiat itsenäisesti."

"Pääsemme osallistumaan uuden tuotantolaitoksen käyttöönottoprosessiin, mikä on hyvä asia. Yhteistyöllä saadaan aikaan parhaat tulokset. ROCKWOOL Nordics työntekijä voi kehittää itseään, esimerkiksi ROCKWOOL-opistossa, jonka kursseille itse osallistun säännöllisesti. Kurssit käsittelevät esimerkiksi pakkauskoneita, työturvallisuutta, ergonomia-asioita, tietotekniikkaa tai laadunvalvontaa. Jatkuvan koulutuksen ansiosta pystyn kehittymään työtehtävieni mukana."

 

Lars Sørensen on työskennellyt Tanskassa Doensen tehtaassa tuotantotyöntekijänä vuodesta 2003. Hän vastaa laadunvalvonnasta ja tuotteiden pakkauksesta kuormalavoille tai varastoon.