Magnus Kamstedt

Specifier Consultant, ROCKWOOL Nordics

"Kun olet töissä ROCKWOOL-konsernissa, edustat tunnettua ja arvostettua tuotemerkkiä. Se antaa uskottavuutta. Konserni on hyvin vakavarainen ja luotettava yhtiö, ja on hienoa olla osa sitä. Mutta se on myös organisaatio, joka kihisee toimintaa, jossa asiat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti ja jossa on paljon mahdollisuuksia uralla etenemiseen."

"ROCKWOOL-konsernissa on koko organisaation läpäisevä kehityskulttuuri. Se ei tarkoita vain tuotteiden kehittämistä, vaan myös työntekijöiden ja työskentelytapojen kehittymistä. Tämä on mielestäni hyvin positiivista. Se on myös epätavallista usein melko konservatiivisella rakennusalalla."

"ROCKWOOL-konsernissa työskentely tarkoittaa myös suuria vapauksia ja vastaavasti suurta vastuuta. Voin suunnitella toimeni ja tehtäväni hyvin vapaasti. Se vaatii itsekuria ja sitoutumista tavoitteisiin yhdessä työtoverien kanssa, mutta antaa myös valtavan vapauden tunteen, mikä on minulle hyvin tärkeää."

Magnus Kamstedt tuli ROCKWOOL Nordics palvelukseen vuonna 2006 rakennusteollisuudesta. Hän aloitti Product Managerina Ruotsin myyntiosastolla ja on sittemmin ylennyt Project Managerin tehtävään.