Oystein Olsen

 

Oystein Olsen, Operations Supervisor, ROCKWOOL Nordics

"Kun aikoinaan tulin AS ROCKWOOL -yhtiön palvelukseen, ei minulla ollut muuta syytä kuin että tarvitsin silloin töitä. Nyt lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin olen iloinen, että olen voinut luoda urani ROCKWOOL-konsernissa."

"ROCKWOOL-konserni ei antanut minulle vain yhtä mahdollisuutta. Se on antanut niitä jatkuvasti, uskonut minuun ja antanut minulle mahdollisuuden edetä urallani asemasta, johon hain kaksi vuosikymmentä sitten. Nykyään olen edennyt työnjohtajaksi, ja työhöni kuuluu monia tehtäviä ja vastuita."

"On mielenkiintoista yrittää löytää mahdollisuuksia parantaa ja laajentaa tuotantoamme. Nykyinen tavoitteeni on osallistua tuotannon tehostamiseen ja tuotantokustannusten pienentämiseen niin raaka-aineiden, käyttäjien kuin laitteidenkin osalta. Haluan, että johtamani henkilöstön tehokkuus erottuu edukseen kaikissa tuotantoprosessin osissa ja auttaa nostamaan ROCKWOOL-konsernin aivan uudelle tasolle."

Oystein Olsen on ollut ROCKWOOL Nordics -yhtiön palveluksessa Norjassa vuodesta 1994. Hän työskentelee yrityksen Mossin tehtaalla päivävuoron Supervisorina.