Työskentely ROCKWOOL-konsernissa

ROCKWOOL-konserni on inspiroiva työpaikka, sillä sen ratkaisut parantavat ihmisten elämää ja suojelevat samalla ympäristöä.

Olemme sitoutuneet kehittämään työvoimaamme, koska ymmärrämme, että työntekijämme ovat tärkein voimavaramme. Ura konsernissa avaa työntekijälle runsaasti mahdollisuuksia kehittää taitojaan, kokeilla rajojaan ja toteuttaa itseään täysipainoisesti. Kaikkien toimipisteidemme työntekijät ympäri maailmaa ovat sitoutuneet tukemaan toinen toistaan vastatakseen nykyaikaisen elämän kehityshaasteisiin. Pyrimme ammatilliseen johtajuuteen, jossa molemminpuolinen palaute ja valmennus ovat tärkeitä kulmakiviä vuoropuheluun rakentuvan tulosperusteisen kulttuurin sekä ammatillisen ja henkilökohtaisten osaamisen kehittämisen ohella.

Paikallinen vai globaali

ROCKWOOL-konserni kasvaa tällä hetkellä globaalisti laajentamalla uusille markkina-alueille, kehittämällä olemassa olevia markkina-alueita ja tekemällä hankintoja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tarjoamamme uramahdollisuudet ovat entistä dynaamisempia ja kansainvälisempiä. Nämä uramahdollisuudet koskevat sekä pääkonttorissamme että kaikissa toimipisteissämme eri puolilla maailmaa työskenteleviä työntekijöitä.

Ura ROCKWOOL-konsernissa avaa työntekijälle runsaasti mahdollisuuksia kehittää taitojaan, kokeilla rajojaan ja tunnistaa mahdollisuutensa.