Yksityisyyden suoja

ROCKWOOL International A/S on sitoutunut turvaamaan tietosuojasi verkossa. Kaikki henkilökohtaisten tietojen käsittely tämän verkkosivuston kautta tehdään täysin kaikkien kansallisessa laissa määrättyjen henkilökohtaisten tietojen käsittelyä koskevien määräysten mukaan, jotka ROCKWOOL International A/S vahvistaa tässä tietosuojalausekkeessa.

Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä hallinnoi:

ROCKWOOL Finland Oy

PL 78, Pakkalankuja 6

FIN-01511 Vantaa

Puh. (09) 8563 5880

Sähköposti: tilaukset@rockwool.com

Kerättävät tiedot

Tämä verkkosivusto kerää tietoja useilla tavoilla. Kun tilaat tuotteita tai palveluita, pyydämme nimesi, sähköpostiosoitteesi, ammattisi ja muut yhteystietosi, jotka liittyvät tekemääsi kyselyyn. Jos tiedot ovat pakollisia tehtävän jatkamisen kannalta, niihin on merkitty *. Kerättyjä tietoja käytetään vain otettaessa sinuun yhteyttä tavallisen asiakassuhteen puitteissa sekä verkkosivuston, palvelujen ja tuotteiden käytön helpottamiseksi.

Valinnat

Sivustossamme on valintamahdollisuus, jotta voit päättää, haluatko saada uutiskirjeitä, erikoistarjouksia ja muuta tietoa uusista ominaisuuksista, tapahtumista ja palveluista. Markkinointitarjouksista kerrotaan ennen tietojen keräämistä, ja suostumuksesi kysytään ennen minkään markkinointimateriaalin lähettämistä sähköpostilla. Jos haluat pois sähköpostilistalta etkä halua enää saada viestejä tästä aiheesta, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tilaukset@rockwool.com, jonka otsikkokentässä on sana Unsubscribe.

Tahot, joille voimme luovuttaa tietojasi

Tietojasi ei luovuteta millekään kolmannelle osapuolelle ilman nimenomaista suostumustasi tai lain vaatimaa tietojen luovuttamista.