01

TECLIT Pipe Section

TECLIT Pipe Section on korkealaatuinen kivivillasta valmistettu eristekouru jäähdytysputkistojen kondenssi- ja energiaeristykseen. Eristekourun pinta on päällystetty erittäin vahvalla lasikuituvahvisteisella alumiinilaminaatilla, joka muodostaa tehokkaan höyrynsulun estäen kondenssin ja suojaten putkistoa korroosiolta. Eristekourut on varustettu itseliimautuvalla teippisulkijalla.

Lue lisää

02

TECLIT Lamella Mat

TECLIT Lamella Mat on kivivillasta valmistettu lamellimatto kylmien putkistojen kondenssi- ja energiaeristyksiin. Lamellimatto on pinnoitettu erittäin vahvalla lasikuituvahvisteisella alumiinilaminaatilla, joka muodostaa tehokkaan höyrynsulun estäen kondenssin ja suojaten putkistoa korroosiolta. Lamellimatto on joustava ja helposti muotoiltavissa putkille ja venttiileille sekä muille kaareville ja laajoille pinnoille.

Lue lisää

03

TECLIT Hanger

TECLIT Hanger on eristetty putkikannake sekä lämpimille että kylmille putkille. Tuote on erityisesti suunniteltu minimoimaan energiahäviöt putkien kannakkeiden kautta. TECLIT Hanger putkikannake koostuu kahdesta osasta: palamattomasta, kosteutta ja vettä hylkivästä ROCKWOOL-kivivillaholkista ja metallikannakkeesta. Kivivillaholkki on päällystetty vahvalla lasikuituvahvisteisella alumiinilaminaatilla, joka toimii erinomaisena höyrynsulkuna.

Lue lisää

04

TECLIT Alutape

TECLIT Alutape on repeämätön lasikuituvahvisteinen höyrynsulkuteippi, jonka avulla TECLIT-järjestelmän saumat tiivistetään diffuusiotiiviiksi.

Lue lisää

05

TECLIT Flextape

TECLIT Flextape on joustava teippi tehokkaalla höyrysululla, jota käytetään saumojen, liitosten ja läpivientien tiivistämiseen putkissa ja putkistovarusteissa, jotka läpäisevät eristekerroksen ja ovat vaikeita saada tiiviiksi TECLIT Alutapella.

Lue lisää
Minulle teippi vaati vähän totuttelemista sen takapuolella olevista paperiliuskoista johtuen, mutta se oli pieni juttu suhteessa muihin järjestelmän tarjoamiin etuihin.

Arno Pedersen

LVI-asentaja